ua en ru

Янукович підпише законопроекти, прийняті на Банковій, у разі їх надходження в законному порядку, - АП

Президент України Віктор Янукович підпише законопроекти, прийняті в ході засідання більшості на Банковій, у разі їх надходження до Адміністрації глави держави в законному порядку. Про це сьогодні на брифінгу заявив заступник глави Адміністрації Президента Сергій Ларін, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо Президенту України будуть надіслані законодавчі акти в законному порядку, якщо не буде зауважень до цих законопроектів, то Президент підпише ці закони. Тобто, це справа Верховної Ради, справа депутатів", - повідомив Ларін.

Нагадаємо, вчора опозиція і більшість провели паралельні засідання. Спочатку опозиція традиційно заблокувала трибуну Верховної Ради, вимагаючи призначення виборів у Києві, відставки уряду і скасування пенсійної реформи. У відповідь на це Партія регіонів і Компартія України зібралися в актовій залі однієї з будівель ВР на вул. Банковій 6/8. Регіонали і комуністи прийняли ряд законів, які повинен підписати Президент. Опозиція у свою чергу заявляє про нелегітимність прийнятих документів.

Читайте також: ПР не має наміру переголосовувати законопроекти, прийняті в ході засідання на Банковій