ua en ru

Янукович підписав три законопроекти, прийняті на Банковій

Президент України Віктор Янукович підписав три законопроекти, прийнятих на Банковій. Про це повідомляє прес-служба Президента.
У статусі проходження чотирьох законопроектів, прийнятих 4 квітня, вказано, що вони відправлені на підпис Президенту України 8 квітня. Ці чотири документи стосуються змін до бюджету, які перерозподіляють кошти між різними відомствами.

Президент підписав закони:

Закон № 163-VII (законопроект № 2177 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо визначення деяких доходів бюджету" (автор - міністр фінансів Юрій Колобов);

Закон № 164-VII (законопроект № 2408 "Про внесення змін у додаток № 3 закону про держбюджет" щодо функціонування Міністерства доходів і зборів та Державної служби з надзвичайних ситуацій "(автор - міністр фінансів Юрій Колобов);

Закон № 181-VII (законопроект № 2655 "Про внесення змін до закону про держбюджет" про створення сприятливих умов для розвитку системи кредитування агропромислового комплексу (автор - нардеп з фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов).

Законопроект № 2476 "Про внесення змін до статті 6 закону про держбюджет щодо державних гарантій" (автор - міністр фінансів Юрій Колобов) Президент не підписав.