ua en ru

Янукович підписав закон про збільшення на 6 млн грн фінансування апарату МЗС за рахунок внесків України до бюджетів ООН

Президент України Віктор Янукович підписав закон № 394-VII про збільшення на 6 млн грн фінансування апарату МЗС за рахунок внесків України до бюджетів ООН.

Нагадаємо, 4 липня Верховна Рада України (ВР) прийняла в другому читанні і в цілому законопроект № 2245а "Про внесення змін у додаток № 3 до Закону України" Про Державний бюджет України на 2013 рік "(щодо перерозподілу видатків Міністерства закордонних справ)". За відповідний проект закону проголосували 239 народних депутатів з мінімально необхідних 226.

Законом збільшено обсяг бюджетних призначень за бюджетною програмою "Керівництво та управління у сфері державної політики щодо зовнішніх відносин" на суму 6 млн грн. з них видатки споживання - 3 267,1 тис. грн. і видатки розвитку - на 2 732,9 тис. гривень за рахунок зменшення обсягів видатків споживання за бюджетними програмами "Внески України до бюджетів ООН, органів і спеціалізованих установ системи ООН, інших міжнародних організацій та конвенційних органів" - 4 млн грн. і "Документування громадян та створення і забезпечення функціонування інформаційно-телекомунікаційних систем консульської служби" - на 2 млн грн.