ua en ru

Янукович утворив делегацію на сесію підготовчого комітету конференції щодо договору про нерозповсюдження ядерної зброї

Президент України Віктор Янукович своїм розпорядженням № 73/2012-рп утворити делегацію України на першу сесію підготовчого комітету конференції 2015 р. з розгляду дії Договору про нерозповсюдження ядерної зброї (30 квітня - 11 травня 2012 р., м.Відень, Республіка Австрія). Відповідний текст розпорядження опубліковано на сайті глави держави.

Президент розпорядився утворити делегацію України на першу сесію підготовчого комітету конференції 2015 р. з розгляду дії договору про нерозповсюдження ядерної зброї (30 квітня - 11 травня 2012 року, м.Відень, Республіка Австрія). Главою делегації Янукович призначив заступника міністра закордонних справ України, керівник апарату Павла Клімкіна. Заступником глави делегації став державний експерт відділу внутрішніх загроз управління експертно-аналітичного забезпечення Апарату Ради національної безпеки і оборони України Олександр Доценко.

Також до складу делегації увійшли радник відділу з питань роззброєння та нерозповсюдження департаменту міжнародної безпеки та роззброєння МЗС України Андрій Касьянов та заступник начальника відділу гарантій департаменту з питань ядерної захищеності та радіаційної безпеки державної інспекції ядерного регулювання України Надія Чорна.

Також, згідно з розпорядженням, міністрові закордонних справ України Костянтину Грищенко треба затвердити вказівки делегації.Кабінету Міністрів України Президент розпорядився вирішити питання щодо фінансового забезпечення участі в роботі першої сесії підготовчого комітету конференції 2015 р. з розгляду дії договору про нерозповсюдження ядерної зброї Доценка та Чорної (відряджаються з 29 квітня по 12 травня 2012 р.).

Нагадаємо, 13 квітня Янукович своїм указом № 259/2012 утворив делегацію України на переговори з Європейською Комісією (ЄК) щодо участі України у сьомій рамковій програмі Європейського Союзу (ЄС) з досліджень і технологічного розвитку.