ua en ru

Yalta Digital Forum у квітні 2012 р. відбудеться на курорті Palmira Palace

Оргкомітет Форуму провідних фахівців у галузі інтернет-маркетингу і цифрових медіа Yalta Digital Forum, який відбудеться 12-14 квітня 2012 р. на курорті Palmira Palace в Ялті, почав свою роботу. Про це повідомляє прес-служба Palmira Palace.

Основу Yalta Digital Forum 2012 р. складе заходи Міжнародної інтернет-премії PROpeller Digital - захист робіт, майстер-класи членів експертної ради та журі, а також церемонія нагородження переможців.

"Заходи премії почнуться в День космонавтики ... На цей день запланована тематична вечірка. Основний майданчик, як і торік - преміум-курорт Palmira Palace. Крім семінарської програми, яка буде ще цікавіше, ніж цього року, заплановані екскурсії на винзавод" Массандра ", в Національний інститут винограду і вина" Магарач ", Лівадійський палац. Одним словом, ідеальний мікс для тих, хто хоче поринути в атмосферу Діджитал на весняному узбережжі ЮБК", - вважає продюсер Міжнародної інтернет-премії PROpeller Digital Ростислав Касьяненко.

Починаючи з цього року, переможці інтернет-премії беруть участь в рейтингу креативності Діджитал-агентств, що складається Всеукраїнською рекламною коаліцією.

Зараз оргкомітет премії підводить підсумки рейтингового голосування, за підсумками якого виберуть чотирьох найдосвідченіших експертів з пулу рекламодавців у журі PROpeller Digital-2012.

Традиційно близько половини від загальної кількості робіт на здобуття інтернет-премії приходить з Росії. Переможцями Propeller Digital ставали провідні московські агентства: DEFA Interaktiv, WantMore, Maniaco, Deluxe Interactive, Progression, Веббіка, Ксан та ін.
Журі інтернет-премії очолювали відомі російські фахівці у сфері реклами та digital media Кирило Готовцев, Maniaco (2009 р.), Єгор Яковлєв, Twigle Media (2010 р.), Борис Борисевич, United Media Holding (2011 р.).

У 2011 р. українські проекти склали гідну конкуренцію росіянам. Гран-прі отримав український продакшн-хаус VGNC за інноваційний проект "Showreel-піаніно". Багато нагород отримало українсько-російське digital-агентство Grape.
Міжнародна Інтернет-Премія PROpeller Digital проводиться щорічно, починаючи з 2003 р. (спершу як конкурс у складі BTL-премії "Золотий PROпелер", а з 2009 р. - як незалежне захід). За останні три роки Propeller Digital зібрав понад 400 діджитал-кейсів з України, Росії, Білорусі, Ізраїлю та Прибалтики.