ua en ru

Wizz Air Ukraine з 26 лютого вводить онлайн-реєстрацію на свої рейси

Wizz Air ( "Візз Ейр Україна") сьогодні повідомила про введення нових правил реєстрації на рейси авіакомпанії з 26 лютого 2014 року.

Wizz Air ( "Візз Ейр Україна") сьогодні повідомила про введення онлайн-реєстрації на рейси авіакомпанії з 26 лютого 2014 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Згідно з повідомленням, у разі реєстрації на рейс через інтернет послуга буде надаватися безкоштовно. Якщо ж реєстрація на рейс проводиться в аеропорту, авіакомпанія буде стягувати додатковий збір розміром 115 грн.

Крім цього, реєстрація доступна за 30 днів та не пізніше ніж за 3 години до часу вильоту. Також пасажири, які проходять реєстрацію на рейс через інтернет, повинні роздрукувати свій посадковий талон і прибути в аеропорт не пізніше, ніж за 40 хвилин до часу відправлення рейсу за розкладом.

"Ми закликаємо всіх наших пасажирів реєструватися на рейси через інтернет. Це дозволить заощадити кошти під час подорожі з нашою авіакомпанією. Реєстрація через інтернет вже стала досить поширеною практикою декількох європейських авіакомпаній", - сказав генеральний директор Wizz air Ukraine ("Візз Ейр Україна"Акош Буш.