ua en ru

Wizz Air скоротила час безкоштовної онлайн-реєстрації для зворотних рейсів

Wizz Air скоротила час безкоштовної онлайн-реєстрації для зворотних рейсів Фото: самолет Wizz Air (flickr.com/Guido Benedetto)

Термін відкриття реєстрації скорочений до 48 годин

Авіакомпанія Wizz Air значно скоротила час безкоштовної реєстрації для зворотних рейсів по квитках, у яких пасажир не оформив послугу вибору місця. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на портал avianews.com.

Портал відзначає, що про це свідчить оновлена ​​інформація в довідковому центрі авіаперевізника.

"Якщо раніше за бронювання, які включали перельоти в обидва боки, на зворотний рейс мандрівник міг пройти онлайн-реєстрацію за 15 днів до вильоту, то тепер термін відкриття реєстрації скорочений до 48 годин", - сказано в повідомленні.

Нові правила означають, що тепер без оплати вибору місця пасажири не можуть пройти реєстрацію на зворотний рейс і роздрукувати посадочні талони будинку, якщо поїздка не перевищує 15 днів. При цьому мандрівники, які купили квитки за тарифами з включеним вибором місць або докупили цю послугу окремо, як і раніше можуть реєструватися на рейс за 30 днів до вильоту.

Нагадаємо, в кінці серпня лоукостер Wizz Air анонсував, що збільшить кількість літаків в Україні до чотирьох одиниць і у зв'язку з цим відкриває п'ять нових маршрутів.

Як писало РБК-Україна в липні, починаючи з листопада 2018 року, авіакомпанія Wizz Air запускає новий рейс з Харкова по одному з найбільш популярних напрямків у Європі - Лондон Лутон.