ua en ru

Wikileaks оприлюднив частину листування глави передвиборної кампанії Клінтон

Wikileaks оприлюднив частину листування глави передвиборної кампанії Клінтон Фото: викладено 2060 електронних повідомлень Джона Подести і 170 прикріплених до них файлів

Листи стосуються питань ядерної енергетики та пожертвувань у фонд Клінтон особами, "які мають інтереси в гірничодобувній та ядерної галузях"

Wikileaks опублікував частину листування голови передвиборної кампанії кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон - Джона Подести.

Це перший пакет із підготовленої серії публікацій листування, наголошується в повідомленні на порталі. В цілому було викладено 2060 електронних повідомлень і 170 прикріплених до них файлів.

Зокрема, листи стосуються питань ядерної енергетики, а також публікацій у ЗМІ про пожертвування в фонд Клінтон, які робилися особами, "які мають інтереси в гірничодобувній та ядерної галузях", уточнили в Wikileaks.

Нагадаємо, на початку жовтня засновник WikiLeaks Джуліан Ассанж пообіцяв наступні 10 тижнів публікувати секретні документи, які відносяться до виборів в США. У загальній складності буде опубліковано близько 1 млн документів до кінця року, сказав він.