ua en ru

Вибухи під Вінницею: завешено очистку території поблизу арсеналу від вибухонебезпечних предметів

Вибухи під Вінницею: завешено очистку території поблизу арсеналу від вибухонебезпечних предметів Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Наразі люди можуть повертатись до населених пунктів, з яких проводилася евакуація

На території поблизу арсеналу у Вінницькій області, де в ніч на 27 вересня сталися вибухи, завершено очистку від вибухонебезпечних предметів. Про це у Facebook повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Надважлива новина з Калинівки. О 15:00 завершено очистку від вибухонебезпечних предметів населених пунктів поблизу арсеналу, з яких проводилася евакуація місцевих мешканців. Люди можуть повертатись!", - написав він.

Надважлива новина з Калинівки. О 15:00 завершено очистку від вибухонебезпечних предметів населених пунктів поблизу арсеналу, з яких проводилася евакуація місцевих мешканців. Люди можуть повертатись! #Калинівка

Опубліковано Volodymyr Groysman 28 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) продовжує ліквідацію пожеж, які виникли внаслідок вибухів боєприпасів у Калинівці Вінницької області.

"Станом на 14:00 28 вересня: авіацією ДСНС з початку робіт здійснено 30 скидів води на осередки пожежі, де знижена небезпека. Підрозділами ДСНС ліквідовано загоряння 7 споруд, що виникли внаслідок влучання боєприпасів. Також здійснюється моніторинг протипожежного стану населених пунктів в зоні надзвичайної ситуації", - повідомляли у ДСНС.