ua en ru

Вибухи під Вінницею: поліція не зафіксувала випадків мародерства

Вибухи під Вінницею: поліція не зафіксувала випадків мародерства Фото: В'ячеслав Аброськін (facebook.com arsen.avakov.1)

Вибухи під Вінницею сталися в ніч з 26 на 27 вересня біля міста Калинівка

Начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що Калинівці (Вінницька область), де сталася пожежа і детонація боєприпасів на військових складах, поліція не зафіксувала випадків мародерства. Про це він написав у Facebook.

"Перебуваю у Калинівці. Працюють всі необхідні служби, правоохоронні підрозділи, в тому числі 239 поліцейських патрулюють територію населеного пункту. Ситуація повністю під контролем, підтверджених фактів мародерства не зафіксовано. Оперативним штабом на місці керує прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Триває евакуація місцевих жителів", - написав Аброськін.

Знаходжусь у Калинівці. Працюють всі необхідні служби, правоохоронні підрозділи, зокрема 239 поліцейських патрулірують т...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив що ситуація в Калинівці є контрольованою, а ключове завдання всіх служб - подбати про безпеку людей.

"Мобілізовані всі служби, всі працюють, ситуація контролюється, вживаються заходи щодо гасіння пожежі, мобілізована техніка і особовий склад. Зараз всі роблять все можливе. Кожен підрозділ виконує свої функції - ДСНС, Нацполиция, Міноборони", - сказав прем'єр.