ua en ru

Вибухи під Вінницею: усі населені пункти знову підключені до електропостачання

Вибухи під Вінницею: усі населені пункти знову підключені до електропостачання Фото: вибухи в Калинівці (УНІАН)

На території складу боєприпасів під Калинівкою спостерігається поодинока детонація боєприпасів

Усі населені пункти, які були знеструмлені внаслідок пожежі на складі боєприпасів біля міста Калинівка Вінницької області, знову підключені до електропостачання. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Усі населені пункти підключені до електропостачання. Продовжуються роботи щодо відновлення газопостачання. Громадяни, які були евакуйовані, повертаються до місць проживання, крім хворих, які перебували на лікуванні в Калинівській Центральній районній лікарні", - заявили в ДСНС.

У відомстві зазначили, що станом на 7 годину 29 вересня на території військового складу спостерігається поодинока детонація боєприпасів.

Нагадаємо, пожежа на складі боєприпасів Міністерства оборони України відбулася ввечері 26 вересня. Збитки від неї оцінюють у близько 800 млн доларів. У ДСНС повідомляли про двох пострадавших.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов поклав відповідальність за пожежу, зокрема, на начальника Генерального штабу Збройних сил України Віктора Муженка.