ua en ru

Вибухи під Вінницею: у ДСНС заявили про зменшення інтенсивності

Вибухи під Вінницею: у ДСНС заявили про зменшення інтенсивності Фото: ДСНС (facebook.com/MNSTERNOPIL)

Вночі спостерігалась інтенсивність 2-3 вибухи на секунду

У Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) заявили про зменшення інтенсивності вибухів під Вінницею. Про це повідомив представник відомства Олександр Кутовий, передає "Армія FM".

"Інтенсивність вибухів зменшилась. Вночі спостерігалась інтенсивність 2-3 вибухи на секунду, наразі - 3-4 вибухи на хвилину. Залишились певні осередки загорання. Задіяно 195 чоловік особового складу, та 49 одиниць техніки, в тому числі літак АН-32", - зазначив Кутовий.

Нагадаємо, раніше прес-служба Вінницької обласної державної адміністрації повідомляла, що на складах під Вінницею зберігається орієнтовно 83 тисячі тонн боєприпасів. "За даними Міноборони на складах зберігається орієнтовно 83 тис. тонн боєприпасів; населення військового містечка - 1 тис. 100 чол .; загальна площа території - 586 га", - зазначалося у повідомленні.

Вказувалося, що зараз на території військового складу відбувається детонація боєприпасів інтенсивністю 3 вибухи за хвилину, інтенсивність знижується. "Основне завдання локалізація вогнищ пожежі і недопущення подальшого поширення вогню. Авіація ГСЧС і наземні підрозділи знаходяться в стані готовності до практичного застосування", - повідомляли у прес-службі.