ua en ru

Вибухи під Вінницею: до 28 вересня заборонили польоти в радіусі 50 км

Вибухи під Вінницею: до 28 вересня заборонили польоти в радіусі 50 км Фото: вибухи (flickr_com_nasertamimi)

Заборона не впливає на літаки, які задіяні у рятувальних роботах

Український центр планування використання повітряного простору України та регулювання повітряного руху у зв'язку з вибухами на військових складах під Вінницею до 28 вересня заборонив польоти в радіусі 50 км від місця події. Про це у Facebook повідомив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк.

За словами Лавренюка, заборона радіусом 50 км в діапазоні висот від поверхні до верхньої межі повітряного простору діє до 02:59 28 вересня 2017 року.

"Подальші рішення щодо зміни терміну дії або параметрів заборони будуть прийматися в оперативному порядку відповідними службами в залежності від наявної інформації та розвитку подій", - зазначив він.

Лавренюк також підкреслив, що ця заборона не впливає на польоти повітряних судів, які задіяні для проведення всіх видів рятувальних і пожежних робіт та з метою надання медичної допомоги.

Update: Учора, 26 вересня 2017 року, о 23:45, після отримання оперативної інформації, Українським центром планування вик...

Опубліковано Юрієм Лавренюком 27 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вибухи під Вінницею не вплинули на магістральні мережі. Об'єднана енергосистема України працює в штатному режимі.