ua en ru

Вибухи у Львові: "Самопоміч" просить скликати раду коаліції за участю силовиків

Вибухи у Львові: "Самопоміч" просить скликати раду коаліції за участю силовиків Фото: Олег Березюк

Зібратися пропонують в 14:00

Після вибухів у Львові фракція "Самопоміч" у Верховній Раді просить скликати раду коаліції за участю силовиків. Про це сьогодні під час засідання Ради заявив голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я пропоную раді коаліції сьогодні о 14 годині, пан голова, запросити на раду коаліції терміново невідкладно міністра внутрішніх справ, голову СБУ та генерального прокурора. В країні повномасштабно настає контрреволюція, ми повинні бачити конкретні дії з нашого боку",- заявив Березюк.

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбулося два вибухи біля дільниць міліції.

Перший вибух стався біля дільничного пункту міліції по вулиці Плугова, 8, в результаті чого був важко поранений 24-річний лейтенант міліції. Він був госпіталізований з численними осколковими пораненнями голови і тіла. Його стан оцінюється як важкий.

Згодом стало відомо і про другий вибух у Львові, який стався біля дільничного пункту міліції в Шевченківському районі по вулиці Юрія Липи, 45. В результаті вибуху постраждала 31-річна дільничний інспектор, її також доставили в лікарню.

Після вибухів у Львові міліція міста переведена на посилений режим.