ua en ru

У Львові стався ще один вибух, поранено співробітниця МВС

У Львові стався ще один вибух, поранено співробітниця МВС Фото: у Львові стався ще один вибух

Постраждалу госпіталізували

У Львові сьогодні, 14 липня, близько 10:00 стався ще один вибух біля відділку міліції, в результаті якого була поранена співробітниця. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Львівській області.

"Сьогодні, 14 липня, в 10:00 в міліцію надійшло ще одне повідомлення про те, що біля дільничного пункту міліції у Шевченківському районі Львова, що знаходиться по вулиці Юрія Липи, 45, прогримів вибух", - йдеться в повідомленні.

У Львові стався ще один вибух, поранено співробітниця МВС

Фото - у Львові стався вибух біля відділку міліції

В результаті вибуху постраждала 31-річна дільничний інспектор Шевченківського райвідділу міліції. Постраждалу госпіталізували до лікарні.

У Львові стався ще один вибух, поранено співробітниця МВС

Фото - вибух у Львові

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, сьогодні близько 09:00 у Львові стався вибух біля дільничного пункту міліції. В результаті вибуху важко поранений лейтенант міліції, який був госпіталізований в лікарню з численними осколковими пораненнями голови і тіла.

"Сьогодні, 14 липня, близько 09:00 на 102 надійшло повідомлення про те, що біля одного з дільничних пунктів міліції у Львові прогримів вибух. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що вибух прогримів, коли дільничний Залізничного райвідділу міліції відкривав дільничний пункт, що знаходиться по вулиці Плугова, 8", - йдеться в повідомленні прес-служби міліції.

Як повідомлялося, за попередніми даними, вибух стався в результаті детонації так званої "розтяжки". Керівництво ГУМВС України у Львівській області працює на місці події, встановлюючи обставини.