ua en ru

Вибухи в Луганську можуть бути початком серії терактів проти мирного населення, - СЦКК

Вибухи в Луганську можуть бути початком серії терактів проти мирного населення, - СЦКК Фото: вибух (Pixabey)

Вибухи в Луганську можуть призвести до суттєвого загострення ситуації на Донбасі

Вибухи в окупованому Луганську, які сталися сьогодні, 7 липня 2017 року, можуть бути початком серії терактів проти мирного населення. Про це заявляє українська сторона в Спільному центрі з контролю та координації (СЦКК), повідомляє штаб антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Українська сторона СЦКК застерігає, що вибухи в Луганську 7-го липня, можливо, лише початок серії подібних терактів проти мирного населення з боку НЗФ. Наступні можуть статися протягом найближчих днів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, українська сторона в СЦКК допускає, що це може призвести до суттєвого загострення ситуації на Донбасі.

"Не виключено, за цим піде активізація дій НЗФ ОРЛО та ОРДО, яка у подальшому може привести до суттєвого загострення ситуації на Сході України", - йдеться у повідомленні.

Важливо! Українська сторона СЦКК: теракти в Луганську - чергова провокація з боку НЗФ ОРЛО 7-го червня, близько 16 та...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Луганська сьогодні сталося два вибухи. Перший вибух стався біля будівлі "уряду" ЛНР - вибухнула урна, у ході другого - вибухнув автомобіль, події трапилися недалеко одна від одної.