ua en ru

Вибухи в Чернігівській області: пацієнтів з Ічнівської лікарні евакуюють

Вибухи в Чернігівській області: пацієнтів з Ічнівської лікарні евакуюють Ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

Наразі карети швидкої евакуюють пацієнтів  лікарні з  Ічні до Парафіївки

Ічнівську лікарню в Чернігівській області евакуюють Парафіївки карети швидкої допомоги. Про це у коментарі РБК-Україна розповіла заступник директора Чернігівського обласного центру екстреної медичної допоги та медицини катастроф Валентина Луценко.

За її словами, з Ічнянської лікарні наразі евакуюють тяжких хворих до Парафіївки, тобто, перевозять лежачих хворих та інвалідів у безпечне місце. Це роблять бригади екстреної медичної допомоги. Пацієнти на плановому лікуванні розїхались самі", - додала вона.

За її словами, наразі не зафіксовано звернень від постраждалих внаслідок вибуху.

"Екстрена допомога на даний момент не виїжджала до постраждалих (через вибух на складах – ред.) звернень на "103" з приводу поранень чи травмування від постраждалих не отримували не надходило", - повідомила вона.

Нагадаємо, в Чернігівській області вибухнув склад боєприпасів. Місцеві жителі повідомляють про сильні спалахи й гучні вибухи, які доносяться зі сторони військової частини.

ДСНС евакуювала з місця вибуху 6-го Арсеналу поблизу міста Ічня близько 10 тис. осіб.

Згодом у Міноборони повідомили про розгортання штабу ліквідації надзвичайної події, який очолив начальник Генштабу.

Окрім того, служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє про заборону руху дорогами державного значення, у зв'язку із вибухами на складі боєприпасів.

Як повідомили в Чернігівській ОДА, внаслідок вибуху складів з боєприпасами у Чернігівській області станом на 8:00 годину ранку немає загиблих.