ua en ru

Вибухи боєприпасів під Вінницею: в радіусі 50 км закрито повітряний простір

Вибухи боєприпасів під Вінницею: в радіусі 50 км закрито повітряний простір Фото: Юрій Лавренюк (УНІАН)

МІУ очікує уточнень від ГШ ЗСУ і командування ВПС України щодо зони обмеження польотів повітряних суден

Украероцентр закрив повітряний простір в радіусі 50 км від зони вибухів боєприпасів у Вінницькій обл., від поверхні до необмеженої висоти. Про це повідомляє заступник голови Мінінфраструктури Юрій Лавренюк на своїй сторінці в Facebook.

"Рішенням Украероцентру закрито повітряний простір в радіусі 50 км від зони спалаху, від поверхні до необмеженої висоти", - написав він.

За його словами, зараз МІУ очікує уточнень від ГШ ЗСУ і командування ВПС України щодо зони обмеження польотів повітряних суден.

Крім цього, повідомив Лавренюк, регіональною філією ВАТ "УЗ" "Південно-Західна залізниця", перегін Сосенка - Калинівка, ДН-3 Жмеринка, закрито рух у парному та непарному напрямку перегону.

Близько години тому, отримано первинну інформацію від екіпажу повітряного судна авіакомпанії Белавіа, яке прямува...

Опубліковано Юрієм Лавренюком 26 вересня 2017 р.

"Вирішується питання про відправку пожежних поїздів ВАТ "УЗ" і групи розмінування ДССТ до місця надзвичайної події. Окремо створено оперативний штаб ВАТ "УЗ" і при необхідності вже готові пасажирські поїзди для евакуації населення з місця надзвичайної події", - додав Лавренюк.

Він також зазначив, що ситуація, яка склалася, в межах компетенції, знаходиться на постійному контролі у керівництва МІУ.

Нагадаємо, в ДСНС не змогли назвати причину пожежі на складах у Вінницькій області.