ua en ru

Вибухи в Балаклії: Порошенко дав термінове доручення залучити допомогу НАТО для розмінування

Вибухи в Балаклії: Порошенко дав термінове доручення залучити допомогу НАТО для розмінування Фото: Петро Порошенко прокоментував вибухи у Балаклії

Вибухи у Балаклії почалися сьогодні вночі

Президент України Петро Порошенко розпорядився залучити допомогу НАТО для розмінування в Харківській області, де тривають вибухи в Балаклії на військовому складі боєприпасів. Про це глава держави повідомив на своїй сторінці у Twitter.

Як повідомив глава держави, відповідне доручення він дав Міністерству закордонних справ України, Міністерству оборони України та Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

"Дав термінове доручення МЗС, Міноборони та ДСНС залучити допомогу НАТО для гуманітарного розмінування в Балаклії", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Порошенко також доручив головам обласних та Київської міської державних адміністрацій допомогти постраждалим від вибухів у Балаклії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Міністерстві оборони України констатували зменшення інтенсивності вибухів у Балаклії. Це дає змогу оцінити масштаби події та готуватися приступити до локалізації події.