ua en ru

Вибухи в Балаклії: у місто додатково направлено 300 військових ЗСУ

Вибухи в Балаклії: у місто додатково направлено 300 військових ЗСУ Фото: Степан Полторак прокоментував вибухи у Балаклії

Вибухи у Балаклії сталися сьогодні близько третьої години ночі

Через вибухи в Балаклії (Харківська область) Міністерство оброни України направило у місто 300 військовослужбовців. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава вітчизняного оборонного відомства Степан Полторак.

"Щойно прийняв рішення про збільшення кількості особового складу, задіяного у заходах з блокування небезпечної території навколо пожежі в Балаклії. Ще до 300 військовослужбовців ЗСУ посилять підрозділи, що вже виконують завдання на місці події", - йдеться у повідомленні.

Щойно прийняв рішення про збільшення кількості особового складу, задіяного у заходах з блокування небезпечної території ...

Опубліковано Степаном Полтораком 23 березень 2017 р.

Зазначимо, вибухи у Балаклії сталися сьогодні, 23 березня 2017 року, близько третьої години ночі. У місті на території одного з найбільших складів боєприпасів в Україні виникла пожежа, після чого здетонували боєприпаси, які там зберігалися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко доручив головам обласних та Київської міської державних адміністрацій допомогти постраждалим від вибухів у Балаклії. Наразі відомо, що в результаті вибухів у Балаклії постраждала жінка.