ua en ru

Вибухи в Балаклії: евакуйовані мешканці починають повертатися у місто

Вибухи в Балаклії: евакуйовані мешканці починають повертатися у місто Фото: Юлія Світлична прокоментувала вибухи у Балаклії

Кількість вибухів в Балаклії вдалося мінімізувати

Евакуйовані через вибухи в Балаклії (Харківська область) мешканці починають повертатися у місто. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила глава Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична.

Зокрема, Світлична повідомила, що ситуація у Балаклії поступово нормалізується, кількість вибухів на арсеналі вдалося мінімізувати.

"Почалася робота з розмінування, працює шість груп. Також працює близько тисячі військових, півтисячі рятувальників, понад двісті одиниць спеціальної техніки. Там, де дозволяє обстановка, люди починають повертатися додому. Прогнозуємо, що до кінця дня ситуація ще поліпшиться. Працюємо над цим", - написала вона.

Ситуація у Балаклії поступово нормалізується. Кількість вибухів на арсеналі вдалося мінімізувати. Почалася робота з розм...

Опубліковано Юлією Светличною 24 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибухів в Балаклії постраждала ще одна місцева жителька. Жінку віком 78 років знайшли під завалами. У неї травми голови, рук і ніг. Жінку госпіталізували в лікарню.