ua en ru

Через вибухи під Калинівкою зупинена робота трьох газорозподільних станцій

Через вибухи під Калинівкою зупинена робота трьох газорозподільних станцій Фото: пожежні під Калинівкою (ДСНС України facebook.com)

На транзит газу ситуація в Калинівці не впливає, заявили в Міністерстві енергетики

Через вибухи на складі боєприпасів Міністерства оборони України під містом Калинівка (Вінницька область) зупинена робота трьох газорозподільних станцій. Про це повідомив радник міністра енергетики України Максим Білявський у Facebook.

"Зупинена робота трьох газорозподільних станцій. На транзит ситуація не впливає, кільцева схема газопостачання обласного центру дозволяє повністю забезпечувати мешканців блакитним паливом", - зазначив Білявський.

#Калинівка: зупинено роботу трьох газорозподільних станцій. На транзит ситуація не впливає, кільцева схема газопостачання обласного центру дозволяє повністю забезпечувати мешканців блакитним паливом

Опубліковано Максимом Білявським 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, пожежа на території арсеналу Міністерства оборони України під Калинівкою розпочалася ввечері 26 вересня. У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що з прилеглих територій евакуювали 24 тис. людей.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив, що територія можливого ураження від вибухів становить близько 5 кілометрів. Під евакуацію потрапили Калинівка і ряд сіл, які знаходяться поряд. Він пообіцяв, що влада зробить все, щоб максимально швидко відновити нормальне життя у районі.