ua en ru

Вибух у Запоріжжі в офісі Анісімова кваліфіковано як хуліганство, - МВС

Вибух у Запоріжжі в офісі Анісімова кваліфіковано як хуліганство, - МВС Фото: у Запоріжжі вночі стався вибух під офісною будівлею

МВС почало розслідування вибуху в Запоріжжі за статтею "особливо злісне хуліганство"

Вибух в офісі біглого запорізького кримінального авторитета Євгена Анісімова кваліфікований як особливо злісне хуліганство. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Запорізькій обл.

"В результаті вибуху потерпілих немає, пошкоджено перекриття даху. Евакуація працівників та мешканців прилеглих будинків не проводилася. Місце події оглянуто, вилучено пусковий пристрій з маркуванням "РПГ-26", - йдеться в повідомленні.

Слідчим слідчого відділення Орджонікідзевського РВ ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (особливо злісне хуліганство).

Як раніше повідомлялося, невідомі кинули гранату під будівлю "золотого офісу", як його називають в Запоріжжі. Повідомлень про жертви і постраждалих немає, візуальних пошкоджень будівлі не спостерігається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в офісі "Правого сектора" стався вибух. Повідомлялося, що четверо підозрюваних прибутку на автомобілі з київськими номерами і кинули в офіс "Правого сектора" гранату. Затриманим інкримінують вчинення терористичного акту. Про їх причетність до організаціям не повідомляється. Постраждалих в результаті НП немає. Співробітники Служби безпеки України і правоохоронці затримали зловмисників.