ua en ru

Вибух біля посольства США могли влаштувати на замовлення РФ, - нардеп

Вибух біля посольства США могли влаштувати на замовлення РФ, - нардеп Фото: Антон Геращенко (УНІАН)

За словами Геращенко, це привід заявити про те, що в Києві небезпечно

Вибух біля посольства Сполучених Штатів Америки в Києві могли влаштувати на замовлення Російської Федерації. Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради журналістам заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я думаю, що в остаточному підсумку це зробили за завданням з Російської Федерації. Мета дуже проста - це хороший привід, щоб сколихнути інформаційний простір і потрапити на світові стрічки інформаційних новин з тим, що в Києві небезпечно. Якихось інших мотивів я, чесно кажучи, не бачу", - заявив Геращенко.

Нардеп також зазначив, що розслідувати справу про вибух на території посольства буде Служба безпеки України. За його інформацією, фахівці спецслужби були допущені на місце інциденту сьогодні вранці.

Нагадаємо, вибух біля посольства США у Києві стався сьогодні вночі. Згідно з повідомленням поліції, невідомий кинув на територію диппредставництва невстановлений вибуховий пристрій. В результаті вибуху ніхто не постраждав. Розпочато кримінальне провадження за ст 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.