ua en ru

Вибух у житловому будинку Миколаєва стався внаслідок спроби приховати сліди вбивства, - ЗМІ

Миколаївська міліція підозрює чоловіка, який вижив після сьогоднішнього вибуху у житловому будинку, у скоєнні вбивства мешканки квартири, чиє тіло було виявлене в результаті розбору завалів.

Миколаївська міліція підозрює чоловіка, який вижив після сьогоднішнього вибуху у житловому будинку, у скоєнні вбивства мешканки квартири, чиє тіло було виявлене в результаті розбору завалів. Про це миколаївським журналістам повідомив начальник Миколаївського міського управління міліції Валерій Коба, пише місцеве видання "НикВести" з місця подій.

"З-під завалів дістали тіло жінки, на шиї якої був обмотаний шнур від праски і шнур від зарядного пристрою для мобільного телефону. Крім того, в квартирі потерпілої був відірваний газовий шланг", - пише видання.

За словами начальника Миколаївського міськуправління міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 115 КК України "Умисне вбивство".

Раніше міліція також відкрила кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.270 КК України "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки".

Нагадаємо, сьогодні вночі в Миколаєві стався вибух у житловому будинку. Були евакуйовані 54 людини, 1 госпіталізовано у важкому стані.