ua en ru

Вибух у центрі Києва: слідство відпрацьовує кілька версій

Вибух у центрі Києва: слідство відпрацьовує кілька версій Фото: вибух у центрі Києва (УНІАН)

Слідчі відпрацьовують кілька версій вибуху на вулиці Грушевського

Слідчі відпрацьовують кілька версій вибуху в центрі Києва на вулиці Грушевського. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"Слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в місті Києві під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вибуху, що стався 24 серпня 2017 року на вул. Грушевського в Києві, в результаті якої постраждали 3 людини", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за фактом злочину внесено відомості до ЄРДР за попередньою кваліфікацією ч. 2 ст. 15 п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство небезпечним для життя багатьох осіб способом).

Так, в рамках виробництва оперативними підрозділами встановлюються свідки та очевидці події, досліджуються записи з камер відеоспостереження, розташованих на прилеглій до місця скоєння злочину території. До розслідування залучені співробітники Служби безпеки України.

Наголошується, що органом попереднього розслідування в даний час відпрацьовується декілька версій скоєння злочину, серед яких замах на життя військовослужбовця за професійну діяльність, а також вчинення злочину з хуліганських спонукань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву генпрокурора України Юрія Луценка, у справі про вибух у Києві на вулиці Грушевського вже є підозрювані.