ua en ru

Вибух у центрі Києва: нардепа допитують і надають йому допомогу

Вибух у центрі Києва: нардепа допитують і надають йому допомогу Фото: поліція допитала депутата ВР щодо вибуху в середу в центрі Києва

Володимир Парасюк підходив до під'їзду, коли прогримів вибух

Народного депутата України Володимира Парасюка допитують і надають йому допомогу після вибуху, що прогримів увечері 30 березня недалеко від його автомобіля. Про це повідомив нардеп Ігор Мосійчук в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Парасюк цілий, хоча його трясе. З ним поруч адвокат Оксана Томчук. Його допитують і надають допомогу. Будуть під крапельницю везти в лікарню", - повідомив Мосійчук.


У свою чергу народний депутат Ігор Луценко, який прибув на місце вибуху, розповів, що вибух стався, коли Парасюк приїхав із магазину з покупками.

"Він вийшов, пішов до під'їзду. І в цей час згори, тут є невелика гірка, злетіло щось, у його вуха просвистіло щось на зразок осколків. Він сказав усім людям лягти на землю, почув, що хтось тікає. Він подзвонив у поліцію", - розповів Луценко.

Луценко вважає, що проти Парасюка використали бойову гранату.

Нагадаємо, у Києві на бульварі Лесі Українки у середу, 30 березня, ввечері прогримів вибух, в результаті якого були пошкоджені три автомобілі, ніхто не постраждав.