ua en ru

Вибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригоді

Вибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригоді Фото: вибух у Сумах

Вибух у Сумах влаштував пенсіонер

Вибух у Сумах влаштував мешканець багатоповерхового будинку пенсійного віку, підірвавши власну квартиру, в результаті чого загинула жінка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Поліція з'ясувала, що власник квартири на 7 поверсі, 59-річний чоловік, що перебуває на постійному обліку у психіатра, після сімейної сварки умисно відкрив на кухні вентилі газової плити, напустив у приміщення газ і запалив сигарету.

В результаті вибуху загинула 64-річна жінка, ще 10 людей отримали травми. Сам підозрюваний також був травмований та доставлений до реанімаційного відділення Сумської обласної клінічної лікарні з ушкодженнями голови та термічними опіками тіла.

З місця події в лікарню також доставлена сім'я, що проживали в сусідній квартирі: 59-річна власниця житла, її 31-річна дочка та двоє малолітніх онуків, хлопчики 9 і 7 років.

Вибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригодіВибух у Сумах: поліція назвала підозрюваного в пригоді

Фото: вибух у Сумах влаштував пенсіонер

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за фактом вибуху в Сумах відкрито кримінальну справу.