ua en ru

Вибух у Пакистані: одна людина загинула, кількість поранених зросла до 39 осіб

Вибух у Пакистані: одна людина загинула, кількість поранених зросла до 39 осіб Фото: Пакистан (pixabay.com)

Вантажівка, в якій знаходилася вибухівка, була припаркована на одній з найжвавіших вулиць міста протягом 3 днів

У результаті вибуху в місті Лахор в східному Пакистані загинула одна людина, а кількість постраждалих зросла до 39 осіб. Про це повідомляє місцевий телеканал Dunya News.

Зазначено, що вибухова хвиля була настільки сильною, що вибух був чутний у віддалених районах міста. Він знищив сусідню будівлю і пошкодив кілька автомобілів. Вибух також утворив велику воронку.

Відзначається, що вантажівка з вибухівкою була припаркована на жвавій дорозі Бунд не менше трьох днів. Жителі району стверджують, що поліцейські були проінформовані про підозрілий транспортний засіб, але ніяких заходів вжито не було.

Також наголошується, що вибух прогримів за два дні до того, як Лахор повинен був відвідати екс-прем'єр Пакистану Наваз Шаріф, якого звинувачують у корупції.

Нагадаємо, у понеділок, 7 серпня, в місті Лахор у східному Пакистані стався вибух, повідомлялося про 22 постраждалих.

"Це був вибух бомби у вантажівці з фруктами, який поранив 22 людини", - сказав представник провінційного панджабского уряду Малік Мухаммад Ахмад Хан. Заступник генерального інспектора поліції Хайдер Ашраф розповів, що вантажівка був завантажена вибухівкою, і зараз експерти досліджують уламки.