ua en ru

Вибух у Миколаєві: поліція порушила справу

Вибух у Миколаєві: поліція порушила справу Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Справу відкрито за статтею про порушення вимог пожежної безпеки

Поліція порушила справу за фактом вибуху у Миколаєві, який стався сьогодні, 20 вересня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області у Facebook.

Як зазначається, вибух у Миколаєві стався в одноповерховому будинку на чотири квартири по вул. Севастопольській. У результаті якого постраждав та був госпіталізований із опіками тіла один 31-річний власник квартири.

"Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 ККУ "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі, якою заподіяно шкоду здоров'ю людей або майнову шкоду у великому розмірі", - йдеться у повідомленні.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини вибуху, який стався у житловому будинку У Миколаєві у одноповерховому будинку на ч...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 20 вересня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні у Миколаєві стався вибух у одноповерховому житловому будинку, в результаті якого важкі травми отримав чоловік.