ua en ru

Вибух в метро Санкт-Петербурга: МЗС перевіряє інформацію про наявність українців серед постраждалих

Вибух в метро Санкт-Петербурга: МЗС перевіряє інформацію про наявність українців серед постраждалих Фото: вибух в метро Санкт-Петербурга

Внаслідок вибуху в метро Санкт-Петербурга загинули 10 осіб

Міністерство закордонних справ України (МЗС) перевіряє інформацію про наявність українців серед постраждалих в результаті вибуху в метро Санкт-Петербурга (Російська Федерація). Про це заявив офіційний представник Департаменту консульської служби Василь Кирилич у понеділок, 3 квітня, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, станом на 16:00 МЗС продовжує встановлювати інформацію про можливу наявність громадян України під час в вибуху в метро Санкт-Петербурга.

"Станом на 16:00 офіційної інформації про постраждалих і загиблих в результаті вибуху в метро Санкт-Петербурга відсутня. Генеральним консульством приймаються оперативні заходи для встановлення можливих загиблих і постраждалих громадян України", - сказав Кирилич.

Зазначимо, сьогодні, 3 квітня 2017 року, стався вибух в метро Санкт-Петербурга, внаслідок якого загинули 10 осіб та постраждали щонайменше 20 осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що однією з причин вибуху в метро Санкт-Петербурга розглядається теракт. Зазначимо, сьогодні в Санкт-Петербурзі з робочим візитом перебуває президент РФ Володимир Путін, де, зокрема він провів переговори з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.