ua en ru

Вибух у Маріуполі: в результаті інциденту поранено 7 поліцейських

Вибух у Маріуполі: в результаті інциденту поранено 7 поліцейських Фото: В'ячеслав Аброськін (ГУ НП в Донецькій області)

На території непрацюючого санаторію могла вибухнути граната

В результаті вибуху в Маріуполі Донецької області на базі одного з батальйонів поліції постраждали семеро силовиків. Про це у Facebook повідомив заступник голови Національної поліції України, начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні о 17.14 в колл-центр 102 головного управління поліції Донецькій області надійшло повідомлення від невідомого, що в Маріуполі на Приморському бульварі прогримів вибух. В ході перевірки інформації було встановлено, що вибух дійсно мав місце на території непрацюючого санаторію, де розташовувався один з батальйонів поліції, який прибув до Маріуполя для здійснення охорони стратегічно важливих об'єктів міста. В даний час сім поліцейських отримали поранення різного ступеня важкості і знаходяться у лікарні", - повідомив Аброськін.

Він також зазначив, що на місці вибуху працюють вибухотехніки і слідча група прокуратури області.

"Попередньо можна сказати, що стався несанкціонований вибух гранати гранатомета. На всі питання будуть відповіді після закінчення огляду місця події та висновків експерта", - додав Аброськін.

Сьогодні о 17.14 до колл-центру 102 головного управління поліції Донеччини надійшло повідомлення від невідомого, що в Ма...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 23 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Маріуполі на базі батальйону поліції прогримів вибух.