ua en ru

Вибух в Івано-Франківській області: скоєно замах на чиновника РДА

Вибух в Івано-Франківській області: скоєно замах на чиновника РДА Фото: тілесні ушкодження потерпілого

Чоловік підірвався на власному подвір'ї

У місті Снятин Івано-Франківської області стався вибух, у результаті якого травми отримав 58-річний заступник директора територіального центру соціального забезпечення райдержадміністрації. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Встановлено, що потерпілий, щойно відкривши хвіртку власного домоволодіння, був травмований внаслідок вибуху невідомого предмета.


"Чоловік отримав множинні осколкові рвані рани голови, передньої стінки грудної клітки, живота, верхніх та нижніх кінцівок із наявністю металевих різнокаліберних сторонніх тіл, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку. Потерпілий був доставлений до місцевої районної лікарні", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці провели огляд місця події, вилучили речові докази та розпочали слідчі дії щодо встановлення осіб, причетних до вчинення злочину.

Вибух в Івано-Франківській області: скоєно замах на чиновника РДАФото: поранений посадовець у лікарні

Відомості за цим фактом внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч. 2 п. 5 ст. 115 КК (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб). У кримінальному провадженні призначена низка експертиз.

Нагадаємо, нещодавно у Білоцерківському районі Київської області було скоєно замах на волонтера АТО.