ua en ru

Вибух у Німеччині: відео, фото

Вибух у Німеччині: відео, фото Фото: у Німеччині прогримів потужний вибух

В результаті вибуху в Баварії поранення отримали 12 осіб

Вибух у місті Ansbach федеральної землі Баварія (Німеччина) відбулася в неділю, 24 липня. Так, в результаті чого загинула одна людина. У той же час поранено 12 осіб. За попередньою інформацією, вибух влаштував загиблий.

Як повідомив глава МВС Баварії Йоахім Херрманн, вибух в німецькому місті Ansbach влаштував 27-річний виходець з Сирії, який два роки тому прибув до Німеччини і подав заяву на отримання статусу біженця. Однак у минулому році йому було відмовлено, пише портал Nordbayer.de.

Наголошується, що сирієць намагався потрапити на музичний фестиваль Ansbach Open на якому були присутні близько 2,5 тис. осіб. Коли це не вийшло, сирієць підірвав себе біля одного з ресторанів.

Також повідомляється, що сирієць вже двічі намагався покінчити життя самогубством. Деякий час проходив лікування у психлікарні.

Нагадаємо, мер німецького міста Ансбахи Карда Зейдель заявила, що в кафе спрацював вибуховий пристрій. А представник МВС Баварії заявив, що все більше фактів вказують на навмисний характер вибуху.