ua en ru

Вибух будинку в Києві: 23 постраждалих переселилися в тимчасове житло

Вибух будинку в Києві: 23 постраждалих переселилися в тимчасове житло Фото: вибух будинку в Києві (прес-служба НПУ)

Мешканців будинку відселено в гуртожиток Подільського району на вул. Оболонська, 34

У Києві 23 особи, які постраждали внаслідок вибуху, що стався 8 липня 2017 року в Голосіївському районі, оселилися в тимчасовому житлі, наданому міською владою. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Спасибко, повідомляє прес-служба КМДА.

"Станом на 9:00 9 липня 23 мешканці відселено з будинку в гуртожиток Подільського району на вул. Оболонська, 34. Житло, яке отримали постраждалі, обладнане необхідною технікою, є посуд, постільна білизна, рушники. Наразі місто має маневрений фонд житла, який дає можливість розселяти людей в аварійних ситуаціях та з аварійного житла", - розповів чиновник.

Нагадаємо, вчора в Києві о 13:35 стався вибух у житловому будинку поблизу станції метро "Голосіївська". За попередньою інформацією правоохоронних органів, у будівлі вибухнув газ. Причини виникнення події з’ясовуються.

Унаслідок вибуху та обвалення частини будинку постраждало 6 осіб, 1 особа від госпіталізації відмовилась, інші 5 осіб із травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до лікарні, серед яких одна дитина 14 років. Дві людини загинуло: жінка 1972 р. н. та чоловік.