ua en ru

Вибух автомобіля у Києві: поліція розглядає версію замаху на вбивство

Вибух автомобіля у Києві: поліція розглядає версію замаху на вбивство Фото: в Києві вибухнув автомобіль (kyiv.npu.gov.ua)

У поліції є дві версії причин вибух автомобіля в Дарницькому районі Києва

Поліція розглядає дві версії причин вибуху автомобіля у Києві, який стався ввечері у п’ятницю, 27 квітня. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, пердає прес-служба поліції.

"Ми розглядаємо дві версії події: замах на вбивство двох осіб, а відтак хтось закинув гранату в автомобіль та необережне поводження із боєприпасом. Зі слів свідків, до автомобіля ніхто не наближався і з нього не виходив. Усе це буде перевірятися під час слідства", - зазначив керівник столичних поліцейських.

За його словами, поліція встановила осіб, які перебували в автомобілі: вони були між собою знайомі. Потерпілого прооперували, у результаті вибуху він отримав тяжкі ушкодження, тож поки слідчі не мали змоги з ним поспілкуватися.

Зазначимо, вибух автомобіля у Києві стався у Дарницькому районі. Близько 22:20 надійшло повідомлення, що по вул. Михайла Драгоманова, 44-А вибухнув автомобіль. На місце події виїхали керівники столичної та Дарницької поліції, наряди патрульних, вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи, лікарі та рятувальники.

Вибух автомобіля у Києві: поліція розглядає версію замаху на вбивствоВибух автомобіля у Києві: поліція розглядає версію замаху на вбивствоВибух автомобіля у Києві: поліція розглядає версію замаху на вбивство

Фото: в Києві вибухнув автомобіль (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, внаслідок вибуху автомобіля у Києві один чоловік загинув, інший - отримав тілесні ушкодження. Травмованого доставили в лікарню.