ua en ru

Вищий спецсуд відпустив з-під варти засудженого до 13 років тюрми прикордонника

Вищий спецсуд відпустив з-під варти засудженого до 13 років тюрми прикордонника Фото: Сергій Колмогоров (facebook.com-borislav.bereza)

Вищий спеціалізований суд вирішив відправити справу Колмогорова на повторний розгляд

Вищий спеціалізований суд відпустив з-під варти прикордонника Сергія Колмогорова, засудженого до 13 років тюрми через звинувачення в убивстві жінки в 2014 році під Маріуполем, повідомляє "Прямий".

"Вищий спеціалізований суд скасував вирок прикордоннику Сергію Колмогорову, якого засудили до 13 років позбавлення волі через звинувачення в убивстві жінки в 2014 році", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє журналістка Яна Полянська в Тwitter, Вищий спеціалізований суд постановив рішення суду першої інстанції скасувати, звільнити Колмогорова з-під варти, а справу відправити на повторний розгляд.

У 2014 році на КПП під Маріуполем стався інцидент: водій автомобіля відмовився виконувати наказ прикордонників, тоді прикордонники відкрили вогонь, внаслідок чого загинула пасажирка автомобіля.

За рішенням суду Колмогорова було визнано винним у скоєнні вбивства і засуджено до 13 років, разом з тим, сторона захисту заявляла, що стріляли мінімум четверо військових, а провину Колмогорова не доведено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Шевченківський районний суд Києва обрав міру запобіжного заходу у вигляді арешту водію маршрутки, який на смерть збив подружжя киян.