ua en ru

Вищий швейцарський суд може ухвалити рішення у справі "Металіста" через декілька місяців

Вищий швейцарський суд може ухвалити рішення у справі харківського "Металіста" через декілька місяців. Про це заявив перший віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров.

Вищий швейцарський суд може ухвалити рішення у справі харківського "Металіста" через декілька місяців. Про це заявив перший віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров (на фото), передає офіційний веб-сайт клубу.

"Очевидно, що ми далі продовжуватимемо боротися. Справа у Вищому швейцарському суді залишилася. Зараз винесена тільки забезпечувальний захыд у вигляді припинення рішення лозаннського суду, але само справа по суті не розглядалася. Вона розглядатиметься пізніше, і я думаю, що протягом декількох тижнів або місяців буде ухвалено рішення. Якщо рішення буде ухвалено на нашу користь, то вся ця справа про договірний матч має бути розглянута ще раз, але без урахування доказів, які швейцарський суд вважатиме нелегітимними, такими, які не можна використовувати або не можна їх розглядати саме в такому ключі", - сказав Пивоваров.

Нагадаємо, Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS) відхилив прохання "Металіста" про припинення рішення УЄФА про виключення клубу з єврокубків в сезоні 2013/2014.

Раніше сьогодні Верховний суд Швейцарії припинив рішення Спортивного арбітражного суду у справі харківського "Металіста".