ua en ru

На вихідних у центрі Києва через День міста будуть перекривати вулиці

На вихідних у центрі Києва через День міста будуть перекривати вулиці Фото: Київ

До свята в Києві заплановано безліч масових заходів

У зв'язку зі спортивними і культурними заходами в честь Дня міста в ці вихідні в Києві перекриють автомобільний рух на деяких центральних вулицях. Відповідний перелік оприлюднено на сайті прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, 28 травня з 11:00 до 16:00 рух буде перекрито під час велопараду за маршрутом: Європейська площа – вулиця Хрещатик – вулиця Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вулиця Велика Васильківська – вулиця Загородня – вул. Антоновича – Либідська площа – вулиця Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вулиця Велика Васильківська – вул. Хрещатик – майдан Незалежності – вулиця Хрещатик – Європейська площа.


Також під час Міжнародної велогонки HORIZON PARK RACЕ MAIDAN за маршрутом: вулиця Хрещатик – вулиця Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вулиця Велика Васильківська – вулиця Загородня – вул. Антоновича – Либідська площа – вулиця Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вулиця Хрещатик – майдан Незалежності – вулиця Хрещатик – Європейська площа – вулиця Хрещатик – майдан Незалежності – вулиця Хрещатик.

29 квітня з 08:00 до 13:00 під час Міжнародної велогонки HORIZON PARK CLASSIC рух буде перекрито за маршрутом: вул. М. Грінченка – вул. Кіровоградська – просп. Валерія Лобановського – вул. А. Головко – вул. Солом'янська – вул. Протасів Яр.

З 23:00 28 травня до 6:00 29 травня буде перекрито частину Володимирського проїзду від перехрестя з вулицею Велика Житомирська до перехрестя з вулицею Мала Житомирська для монтажу обладнання майданчиків старту і фінішу благодійного пробігу.

29 травня з 09:00 до 13:00 під час 24‑го Відкритого благодійного легкоатлетичного "Пробігу під каштанами" за маршрутом: Михайлівська площа – Володимирський проїзд – Софійська площа – вулиця Володимирська – вул. Б. Хмельницького – вулиця Хрещатик – розворот біля майдану Незалежності і в зворотному напрямку.

28-29 травня під час фестивалю "День Києва. Свято на пагорбах" ("Молода сцена") на Контрактовій площі на відрізку від будинку № 8 до будинку № 14 і виїзду з вулиці Покровській.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 28-29 травня у Києві відбудеться святкування Дня міста.