ua en ru

Вихід 4 нардепів з БПП не позначиться на роботі коаліції, - нардеп

Вихід 4 нардепів з БПП не позначиться на роботі коаліції, - нардеп Перший заступник голови БПП Ігор Кононенко

У фракції партії "Блок Петра Порошенко" не бачать підстав для порушення роботи парламентської коаліції в зв'язку з виходом з фракції чотирьох народних депутатів. Про це сьогодні заявив журналістам перший заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко, передає прес-служба політсили.

"Більшість складається з п'яти політичних сил. Так, буде порушена цифра 302 депутата, але я не вважаю це великою проблемою, оскільки ці депутати і раніше далеко не завжди голосували синхронно з коаліцією", - зазначив Кононенко.

За його словами, на сьогодні немає підстав для скликання позачергового засідання Верховної Ради щодо розгляду питання про зняття з вийшли з фракції нардепів депутатської недоторканності. "Подивимося, як буде розвиватися ситуація. Якщо виникне необхідність, представники фракції "Блок Петра Порошенко" підтримають скликання такого засідання", - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, фракція БПП готова позбавити недоторканності народних депутатів Андрія Денисенка, Віталія Купрія, Валентина Дідича і Олександра Дубініна за запитом Генеральної прокуратури України.