ua en ru

При виїзді з України затримали екс-менеджера фірми Курченка

При виїзді з України затримали екс-менеджера фірми Курченка Фото: Андрій Кошель намагався втекти в ЄС

При обшуку в Андрія Кошеля знайшли подарунок від Служби безпеки Путіна

Українські правоохоронці затримали при спробі виїзду з України до Польщі співвласника трастового фонду бізнесмена Сергія Курченка СЄПЕК Андрія Кошеля. Про це повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос у своєму Facebook.

"Проводимо обшуки у затриманого при спробі виїзду до Польщі співвласника трастового фонду Курченка такого собі добродія Кошеля", - написав він у соцмережі.

Матіос також повідомив про дивну знахідку в екс-керівника компанії, що належала так званій "Сім'ї" колишнього президента Віктора Януковича.


"Питання, хто і за що йому вручив оцей клинок, який щойно знайшли у нього на обшуку? На ньому просто гравіювання: "Служба безопасности Президента Российской Федерации", - розповів прокурор.

"Швидше всього, просто нізащо таке не пишуть і не вручають. Затриманий жив серед нас весь цей час. Після і під час усіх смертей. Наших українців. Втікав. Зловили", - додав Матіос.

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура України затримала Олександра Сухомлина, "творця" схеми бізнесмена Сергія Курченка по зрідженому газу.