ua en ru

Як вибрати хороший годинник?

Як вибрати хороший годинник?

Багато читачів наверняка затруднюються не тільки вибирати справжні фірмові годинники, але і з труднощами представляють, як вибрати хоча б більш-менш сносне виріб. Опытні годинники рекомендують зразу розібратися з принциповими нюансами ще до походу в магазин.

Итак, принципальный вопрос - какие часы лучше: механические, кварцевые или электронные? Єдинственно правильного відповіді, звичайно, немає. Наприклад, люди праці та спортсмени в повсякденній житті віддадуть перевагу електронним часам, клієнти та чиновники не люблять витрачати час на підзавод і вибирають кварцові моделі, а ось дійсно цінителі годинників і людей, що знають толк у вещах, однозначно переважають годинники механічні. І, звичайно ж, швейцарські.

До речі, куплю справжні швейцарські годинники за ціною репліки (копії) в Україні досить реально - досить перейти за посиланням http://m.ua/kata/595/pr-11989/ на каталог порівняння цін, щоб у цьому переконатися.

Большинство качественных моделей, навіть зовнішньо досить витончених, на сьогоднішній день обладнані противоударным і водонепроникним корпусом. Конечно, це залежить від якості матеріалів корпусу, і настільки ж виробник задає питання додаткової безпеки для виробу.

Качество стекла тоже має значення - звичайно в хороші часи встановлюють як скло гірський хрусталь, який менш піддається впливу і утворенню трещин і царапин, які швидко портять вид дешевих підробки.

Немалое увагу слід приділити ремешку - шкіряні ремені допомагають швидко настроювати годинник по руках, а металічні - більш довговічні, і не теряють товарного вигляду навіть після довгих носів.

Циферблат годинника зазвичай підсвічується за використання в декорі люмінесцентних матеріалів, які помилково називаються пошаровими фосфором. Ніякого ушкодженого фосфора в часах відомих марок та брендів не зберігається.