ua en ru

Вибори в США: Клінтон і Трамп зустрінуться на фінальних теледебатах

Вибори в США: Клінтон і Трамп зустрінуться на фінальних теледебатах Фото: Хілларі Клінтон і Дональд Трамп будуть дебатувати вже третій раз

Дискусія політиків розпочнеться о 4.00 за київським часом і триватиме півтори години

У середу ввечері, 19 жовтня, в Лас-Вегасі (Невада, США), відбудуться треті і фінальні дебати перед президентськими виборами в США, в яких візьмуть участь представник Демократичної партії Хілларі Клінтон і представник Республіканської партії Дональд Трамп. Про це повідомляє USA Weekly.

Дискусія політиків розпочнеться о 21.00 за місцевим часом (4.00 за київським часом) і триватиме півтори години.

Питання для кандидатів у президенти США будуть охоплювати шість різних областей: виплати заборгованості, імміграції, Верховний суд, економіка, зовнішня політика і, як пише видання, гаряча тема вечора - придатність кожного кандидата на вищий пост в країні.

У другому турі дебатів у США, які відбулися 9 жовтня, перемогла Хілларі Клінтон. Зокрема, вона звинуватила свого суперника Дональда Трампа в симпатії до Росії. У свою чергу, Трамп пообіцяв у разі перемоги на виборах посадити Клінтон через її особисте листування під час перебування на посаді Держсекретаря.

Після другої дискусії підтримка Клінтон серед виборців зросла до 14% з 5%. Згідно з результатами останніх опитувань, Клінтон випереджає Трампа на 7%.

Нагадаємо, сімдесят лауреатів Нобелівської премії виступили в підтримку Клінтон.