ua en ru

Вибори в США: Клінтон візьме участь у дебатах з Трампом

Вибори в США: Клінтон візьме участь у дебатах з Трампом Фото: Клінтон пообіцяла взяти участь у дебатах з Трампом

Трамп готовий взяти участь у всіх трьох дебатах тільки при максимальному числі глядачів

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон має намір взяти участь в усіх раніше запланованих трьох раундах дебатів зі своїм суперником-республіканцем Дональдом Трампом. Про це вона повідомила журналістам, передає Reuters.

"Я буду там", - сказала Клінтон, відповідаючи на запитання про свою участь.


У свою чергу глава штабу Трампа Пол Манафорт повідомив в інтерв'ю телеканалу CBS, що Трамп хоче взяти участь у всіх трьох дебатах, але тільки з максимальною кількістю глядачів.

"Але, як ми виявили після нещодавнього витоку з комп'ютерної мережі Демократичної партії, Клінтон любить, щоб її дебати дивилися якомога менше глядачів", - сказав Манафорт.

Голова Національного комітеу Республіканської партії (НКРПУ) Райнс Прибас додав, що ухвалення рішення залежить від обох кандидатів партій, але, безперечно, вони будуть підтримувати свого кандидата і його позицію з цього приводу.

"Моя особиста точка зору полягає в тому, що ми повинні отримати максимальну кількість глядачів і дебати мають відбутися або у вівторок, або в середу, або в четвер ввечері", - розповів Прибас.

Зазначимо, рік тому незалежна комісія вирішила, що дебати кандидатів на пост президента США відбудуться 26 вересня, 9 жовтня і 19 жовтня. Однак Трамп пропонує провести їх в інші дні, оскільки на вже затверджені дати випадають матчі з американського футболу, а це може негативно позначитися на телеаудиторії.

Нагадаємо, Клінтон вважає, що комп'ютери Національного комітету Демократичної партії Сполучених Штатів Америки зламали російські спецслужби.