ua en ru

Вибори нардепи в окрузі №205: ЦВК зареєструвала ще 3 кандидата

Вибори нардепи в окрузі №205: ЦВК зареєструвала ще 3 кандидата Фото: будівля ЦВК

Всього зареєстровано 93 кандидата

Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала ще 3 кандидата на проміжних виборах народних депутатів в окрузі №205. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

"26 червня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів заступник голови комісії Андрій Магера. Розглянувши відповідні документи, комісія зареєструвала трьох кандидатів у народні депутати України в ОВО № 205 на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року", - йдеться в повідомленні.

Так, ЦВК зареєструвала безпартійних Погорєлова Владислава і Сивакова Леоніда, а також кандидата від "Опозиційного блоку" Дем'яненко Олексія.

"Таким чином, станом на 26 червня Центральна виборча комісія зареєструвала 93 кандидата у народні депутати України на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року", - додали в ЦВК.

Нагадаємо, в БПП розповіли, які надійшли поправки до законопроекту про місцеві вибори. Так, станом на 25 червня, до законопроекту про місцеві вибори надійшло понад 200 поправок, зокрема, норми, що стосуються проведення виборів міських голів в один тур і захищеності кандидатів партійного списку.