ua en ru

Вибори-2014: за станом на 19:00 проголосувало 87% бійців Нацгвардії та 100% відмобілізованого особового складу

Станом на 19:00 25 травня переважна більшість особового складу Національної гвардії України здійснила своє волевиявлення.

Станом на 19:00 25 травня переважна більшість особового складу Національної гвардії України здійснила своє волевиявлення. Проголосувало майже 87% військовослужбовців та 100% відмобілізованого особового складу Національної гвардії України, йдеться у повідомленні прес-служби НГУ.

Відзначається, що військовослужбовці, які знаходяться у районі виконання службово-бойових завдань у південно-східних районах України також мали змогу взяти участь у всеукраїнському волевиявленні.

"Всім військовослужбовцям Національної гвардії України було роз'яснено виборче законодавство, порядок та особливості участі у позачергових виборах Президента України. У визначені законом терміни особовий склад встановленим порядком подав заяви про зміну місця голосування. Крім того, було відкореговано графіки несення військовослужбовцями служби з урахуванням оперативної обстановки. Таким чином, проблем з реалізацією конституційного права громадян України не виникало", - йдеться у повідомленні.