ua en ru

Введені Заходом санкції не фатальні, але завдають шкоди роботі, - Путін

Західні санкції, введені проти Росії, так і проти Криму, не фатальні, але завдають шкоди поточній роботі. Про це сказав Президент Росії Володимир Путін на нараді з питань соціально-економічного розвитку Криму і Севастополя, передає РБК.

Крім того, Путін доручив зробити Крим самодостатнім і динамічним регіоном. "Наша мета - зробити Крим і Севастополь самодостатніми, що динамічно розвиваються, суб'єктами Російської Федерації", - заявив Путін.

І Криму і Севастополю необхідний "якісний крок у зміцненні власної економічної бази", - додав Путін.

Президент привітав росіян з першою річницею "приєднання" Криму. Він зазначив виконану за рік роботу та подякував жителів півострова за "розуміння": "Зроблено було багато. При цьому жителі Севастополя і Криму з розумінням поставилися до неминучих труднощів і труднощів перехідного етапу по інтеграції нових суб'єктів федерації". Путін звернув увагу присутніх, що "жителі півострова розраховують на те, що конкретні життєві проблеми будуть вирішуватися організовано і без зволікань" і доручив органам влади всіх рівнів бути в постійному контакті з людьми і відгукуватися на поставлені ними запитання.

Нагадаємо, в Держдумі РФ пропонують заснувати "День приєднання Криму".