ua en ru

Другий локомотив General Electric для "Укрзалізниці" прибув в Україну

Другий локомотив General Electric для "Укрзалізниці" прибув в Україну Фото: локомотив General Electric (facebook.com/Kravtsov.Evg)

Судно з локомотивом причалило в порту Чорноморська вчора

В Україну у вівторок, 25 вересня, прибув вже другий тепловоз TE33AC "Тризуб" від американської компанії General Electric, вироблений для "Укрзалізниці". Про це передає ЦТС.

Наголошується, що судно з тепловозом причалило в порту Чорноморська під Одесою вчора, 24 вересня. Сьогодні стартувала відвантаження локомотива.

Відомо, що судно під прапором Антигуа і Барбуда вийшло з американського порту Норфолк 7 вересня, отже, весь шлях до України був подоланий за 17 днів.

Нагадаємо, перший локомотив американської компанії General Electric "Тризуб" прибув у порт Чорноморськ 10 вересня 2018 року. Вже 14 вересня його направили на Крюківський завод для укомплектування

Додамо, у серпні десять машиністів і машиністів-інструкторів ПАТ "Укрзалізниця" пройшли в Астані (Казахстан) навчання по експлуатації тепловозів General Electric.

Відзначимо, в лютому поточного року "Укрзалізниця" і американська компанія General Electric Transportation підписали пакет документів, який передбачає 15-річне партнерство модернізації локомотивного парку і поставку нових локомотивів.