ua en ru

Друге повідомлення про мінування будівлі суду у Харкові також виявилося хибним

Друге повідомлення про мінування будівлі суду у Харкові також виявилося хибним Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Вживаються заходи для встановлення особи, яка зробила хибне повідомлення про замінування

Друге повідомлення про мінування будівлі суду у Харкові також виявилося хибним. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, правоохоронці отримали інформацію про мінування 6 листопада о 15:24 - до поліції зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що заміновано будівлю районного суду по вулиці Валентинівській.

"За адресою працювала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції та експерти вибухотехнічного управління харківської поліції. Вибухових речовин не виявлено. Вживаються заходи для встановлення особи, яка зробила хибне повідомлення про замінування", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські Харкова перевірили інформацію щодо замінування районного суду Експерти оглянули 1400 кв. метрів приміщень та...

Опубліковано Поліція Харківщини 6 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вказану будівлю суду у Харкові сьогодні "мінували" двічі. В перший раз інформація про замінування будівлі суду на вулиці Валентинівській в Харкові також не підтвердилася.