ua en ru

ЗСУ будуть дотримуватися режиму тиші 1 червня, - СЦКК

ЗСУ будуть дотримуватися режиму тиші 1 червня, - СЦКК Фото: ЗСУ будуть дотримуватися режиму припинення вогню 1 червня

ЗСУ будуть застосовувати зброю тільки в разі виникнення з боку противника загрози

Українська сторона в Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК) заявила, що 1 червня 2017 року Збройні сили України будуть дотримуватися режиму тиші. Про це повідомляється на сторінці штабу АТО у Facebook.

"31 травня керівництво ЗС України віддало розпорядження командирам всіх рівнів про заборону використання всіх видів озброєння та боєприпасів у період з 00.00 годин 01.06.2017 до 00.00 годин 02.06.2017. Втім, у разі виникнення з боку противника загрози життю військовослужбовців, мирних мешканців, а також спроб зміни лінії зіткнення, підрозділи Збройних Сил України будуть готові, виключно у відповідь, застосувати зброю", - йдеться в повідомленні СЦКК.

Важливо! Українська сторона СЦКК підтверджує: 1 червня ЗС України будуть дотримуватись режиму тиші» Українська сторона...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сторони конфлікту на Донбасі погодили вступ в силу з опівночі 1 червня 2017 року режиму припинення вогню. Про це заявив представник самопроголошеної "Донецької народної республіки" у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК), передають сепаратистські ЗМІ.